I sladoled može da bude zdrav, evo kako

15/07/2015

Sladoled s

Kuva i piše:
Ana Anurijev

Ana Anufrijev profil s

 

 

 

hrono-kuhinja-kuvar-ana-cubela

 

 

 

Ovo je sladoled za moje malce, što se vidi i po escajgu. Oni nisu na hrono ishrani (osim što je ovaj sladoled na jučerašnjih +40 ispao 100% hrono). Pa ko voli, nek izvoli…
Na 3 sata smrznuti 2 kajsije, 2 breskve, 1 nektarinu i 1 manju bananu (ili 1/2 veće). Voće se za to vreme neće potpuno smrznuti, ali će površina početi da se stvrdnjava. Ako preterate, ostavite voće posle zaledjivanja jedno 15 min na sobnoj temperaturi kako blender ne bi šiznuo.
Elem, voće u blender i u voće jedna puna kašika milerama.
1, 2, 3 i gotovo… Servirajte u čaše i ukrasite malinama…



Ostavite komentar