Za sve ljubitelje hrane, ali i fotografije

16/12/2015

 

Kuva i piše:
Ana Ćubela

Ana profil

 

 

 

hrono-kuhinja-kuvar-ana-cubela

 

Koliko vam se puta desilo da vidite fotografiju hrane i da istog trenutka osetite miris u nosu ili ukus u ustima. I to ne samo kada su profesionalne fotografije u pitanju, već i one koje su vaši prijatelji napravili u prolazu, za stolom u restoranu ili dok hodaju ulicom.

Nekada vas privuče antastično aranžiran sto sa hranom i svim detaljima, nekada krupan snimak jela. Sigurno se i vama učinilo barem jednom da će kačkavalj koji se razvlači nekako upasti kroz vaš monitor 🙂 .

Hrono hleb 1s

E, za sve oni koji razumeju ovo što pišem, od 17. decembra će biti organizovan konkurs “Moja kuhinja”. Izvucite aparate, kuhinjsku opremu i rekvizite, sastavite spisak jela koje želite da podelite sa drugima….. Prekopajte i svoje stare slike, možda ste zaboravili na neki dragulj…. A Canon Srbija će u saradnji sa blogom “Hrono kuhinja” nagraditi one najtalentovanije.

Foto za blog

Više detalja 16.decembra, na Facebook stranici “Moja hrono kuhinja” i “Canon” Srbija stranici. Volimo da jedemo, volimo da fotografišemo hranu, što se ne bi i dobro zabavili.

Sardele 1

Ja se ovih dana igram sa fotoaparatom. I jurim svetlo. A kako je ovih dana sve sivo, pokušavam da se uklopim u te zimske tonove.

Beli luk 1Beli luk 2
Beli luk 3Ostavite komentar