Večernji hrono miks

22/09/2015

Vecernji miks s

Kuva i piše:
Ana Ćubela

Ana profil

 

 

 

hrono-kuhinja-kuvar-ana-cubela

 

Danas sam dobila još jednu “pritužbu” da ima malo predloga za večeru. I malo je u odnosu na doručak i ručak. Prvi razlog je to što u poslednje vreme nemam mnogo vremena da spremam uveče, pa ta večera često nije reprezentativna ni za moje pse, a kamoli za blog. A drugi je to što nam ponuda za večeru u hrono ishrani i nije neka, barem u restrikciji. A neko moje mišljenje je da večera treba da bude doživotno restriktivna 😉 . Onda kada imamo razloga za provod ili slavlje možemo svašta da jedemo, ali ona bi generalno trebalo da bude zauvek lagana, sa dosta salate i nekog proteina.

Da imam veliki izbor ribe ispred nosa, verovatno bih nju spremala svako drugo veče. Ovako, moji najbolji prijatelji su piletina i tunjevina. A u poslednje vreme mi salate sa svežim lukom jako prijaju. Nekad mi je luk smetao, sada ne.

Na sitna rebarca sam iseckala crni luk, žutu papriku, masline na četvrtine. Ovo crveno što vidite je ona crvena paprika sa kojom se pune masline, i sasvim sam sigurna da neće poremetiti ni najrigorozniju hrono večeru 😉 . Sve sam dobro promešala sa maslinovim uljem i limunovim sokom, dodala malo soli i bibera. I to je to. Nema tu mnogo mudrosti.

 Ostavite komentar