Večera u pokretu

09/05/2016

Pileca salata novo 1

Kuva i piše:
Ana Ćubela

Ana profil

 

 

 

hrono-kuhinja-kuvar-ana-cubela

 

Ceo dan sam u haosu, i znam da ću i večeras biti u pokretu, pa sam se na vreme snabdela. I ovo je moja topla preporuka. Može da bude i rzčak na nagama, a može i odlična večera.

U pitanju je kupovna stvar, naravno, zasitna, a ne skupa. Pretpostavljate da se radi o pilećoj hrono salati iz “Hleb i kifle”. I losos salata je vrhunska, ima baš dosta ribe, ali je malo skuplja. Ova salata može za svačiji džep jer košta 350 dinara. Pored pilećeg filea, u salati se nalazi zelena salata i brokoli. Kao dresing, u posebnoj kutijici dobijete maslinovo ulje sa limunovim sokom i začinima.

Pileca salata novo 2 s

Salata je sada u frižideru i sigurno će biti još hladna, i posle nošenja u torbi, onda kada dođe vreme za večeru.

Nadam se da ste se i vi snašli za večeru, jer preskakanja obroka nema 😉 .

 3 komentara

  1. Ne znam da li znate, i da li ta “pekara” uopste postoji u Beogradu, ali u Novom Sadu je ima. Naime, zove se “Fresh food”, i zato stavih pekaru pod navodnike jer nema samo sendvice, vec i salate- i to razlicite: pileca, proteinska, proteinska bez mesa, riblja… Postoji i mini hrono jelovnik na kome se izmedju ostalog nalaze i hrono pite (koje jaako toplo preporucujem-meni su omiljene!), hrono punjenje, hrono slani i slatki mafini… Pa, ako zadjete u ulicu Novosadskog sajma(27) ili u Radnicku (21) obradujte svoje nepce! 🙂

  2. Da li imate još neke predloge za večeru u pokretu? Ukoliko se neplanirano zadržimo dugo van kuće ili u nekom sličnom slučaju, šta možemo usput kupiti? Mogu da izdržim bez večere ali to ne bi bilo po pravilima.

    Hvala

Ostavite komentar