Jednostavno, ukusno i malo drugačije
Kuva i piše:
Ana Ćubela
Mislim da je ovo prva kobasica koju sam, u poslednjih godinu dana, ja kupila za doručak. Izbegavam ih jer ne znam šta je u njima. Tu i tamo neko donese domaće pa probam. Ali kad sam videla sjenički sudžuk pre neki dan, nisam mogla da odolim. A ujedno sam htela da isprobam nov kalup za mafine. Silikonski i dosta manji od onih koje obično koristimo. Zgodan za kolače.
Umutila sam tri jaja i sipala u kalupe.
Stavila sam u zagrejanu rernu na 200 i sačekala par minuta da počnu da se zgušnjavaju. Onda sam u svaki kalup na vrh stavila kolutić kobasice.
U rerni je, naravno, u nekom trenutku došlo do “eksplozije” pa je po vađenju iz rerne to izgledalo ovako:
Jaja su malo splasnula i formirale su se fine, recimo, tortice.
Ponekad vredi eksperimentisati.
Prijatno!
Ovo moze u restrikciji?
Može, samo gledajte da znate šta je u kobasicama 🙂
Da li za dorucak u restrikciji mogu ponekad da prodju domace kobasice?
Racunam da su bolje (dve vrste mesa) od bilo koje kupovne?
Generalno gledamo da ne unosimo dve vrste mesa, ali ako je ponekad, može da prođe.
Hvala 🙂