Slatki bademi s cimetom

23/07/2019

Kuva i piše:
Marina Damnjanović

 

 

 

hrono-kuhinja-kuvar-ana-cubela

 

 

 

 

Skoro pa najjednostavnija užina na svetu.

Videla sam preporuku od Zvezdane za bademe sa medom i cimetom. Probala i ODUŠEVILA SE 😍 Ovo praviti samo koliko vam treba, ne zavaravajte se da ostavljate za sutra.


Postupak: Kašiku meda otopiti na pari sa kašičicom cimeta. Umešati u to 1 decilitar badema, pa presuti u pleh obložen pek papirom i peći oko 15 minuta na 150 stepeni. Ohladiti, pa služiti.

PS. Umesto meda može da se koristi i sirup od agave ili javorov sirup posebno što med ne bi trebalo zagrevati na većim temperaturama.

Pročitajte još:

Kako zaista treba da izgleda užina u hrono ishrani



Ostavite komentar