Riblja hrono pašteta

05/01/2015

Ovaj recept šalje Veronika Janus. I ukoliko se puter zameni maslinovim uljem, ova pašteta može da se jede i za vreme posta.

Riblja pašteta

Treba vam:

  • 200 grama putera
  • 2 konzerve tunjevine u vodi, ne ulju
  • 1 kašika senfa (bez dodatog šećera)
  • pola narendanog luka
  • so, biber
  • po želji mlad sir

Sve stavimo u posudu (ili blender) i izmiksamo. Jedemo sa salatom i hrono hlebom.

Prijatno!

– See more at: http://web.archive.org/web/20141206143949/https://hronokuhinja.rs/riblja-hrono-pasteta/#sthash.Paf8Aol6.dpuf

hrono-kuhinja-kuvar-ana-cubela



6 komentara

  1. Hi!
    Poshto je u pitanju riba iz konzerve, koliko puta chesto smije u restrikciji? Znam da su do 2 konzerve max dozvoljene nedeljno…
    Hvala!

    1. Stavite 100 militara ulja. Ali sa paštetama je lako isprobati. Dodajte prvo manje, probajte, pa ako fali, dodajte još. Tako je najsigurnije.

Ostavite komentar