Kuva i piše: Ana Ćubela Šta ujutru ima lepše od hrskavog …
Kuva i piše:
Ana Ćubela
“Mama, zašto ste skuvali ovako malo jaja?”
“Da li si ti normalna?”
“Jesam, vidi, skoro sve smo pojeli za doručak”
“Skuvali smo 50 jaja, okreni se malo oko sebe”
“Ups!”
I tako ja dobih kesu punu jaja. Sva kuvana u lukovini. I sve ću ih pojesti ovih dana, a ondak pauza.
Jutros klasika, kao i juče. Oljuštena, posoljena, pobiberena i zaljućena čilijem. A od sutra će već biti neka od ovih kombinacija, klinknite na naslove da vam otvori recepte:
Namaz od jaja
Crvena jaja sa slaninom
Punjena jaja
Jaja sa humusom
Jaja sa tunjevinom i vlašcem
Pileća pašteta s jajima
Pašteta od junetine sa jajima
Od svih reciklaža jaja, ova mi je najdraža
5 razloga zašto treba da volite jaja, posebno ako mršavite
Ovogodišnji Uskršnji pidžama party:
https://www.facebook.com/hronokuhinja/videos/671459426620161/
A kako je to prošle godine izgledalo kod nas u familiji:
https://www.facebook.com/hronokuhinja/videos/1636102396459211/