Kuva i piše: Ana Anufrijev Izobilje zeleniša po pijacama idealno je za …
Kuva i piše:
Ana Ćubela
Ni danas nisam štedela na doručku, opet me čeka dug dan. U 18 sati (petak) ponovo potpisivanje knjiga na Sajmu. Ko želi neka svrati do Hale 1. 🙂
Ovog puta sam se odlučila za kuvana jaja. Ali mi đavo nije dao mira, pa ih nisam jela klot, već sam ih fino napunila.
Potrebno vam je:
- 3 jaja
- 1 kašičica ajvara
- 1 kašičica seckane ctne masline (1 je potrebna)
- 1 kašilica senfa
- Malo morske soli
Jaja skuvajte, a zatim ih prebacite u ledenu vodu. Ja pustim mlaz vode preko njih jedno minut. Tako se brže ohlade a i ljuska se lakše skine.
Kada se oslobodite ljuske, prepolovite ih i vadite žumanca. Prva dva žumanca sam isitnila viljuškom pa dodala ajvar. Promešala i napunila belanca.
U sledeća dva sam stavila senf. A u poslednja seckane masline.
U svako smesu sam dodala malo soli.
Prijatno!