Prženice od tikvica i dimljeni losos

31/10/2015

Przenuce od tikvica i dimljeni losos 1 s

Kuva i piše:
Ana Ćubela

Ana profil

 

 

 

hrono-kuhinja-kuvar-ana-cubela

 

Ja svako jutro dobro jedem, što svi već znate. Ali ovog jutra sam jela sprecijalno dobro. Još skakućem po kući od radosti u kuhinji 🙂 .

Napravila sam neku vrstu uštipaka/prženica od tikvica. Narendala sam polovinu tikvice i dobro je ocedila od vode. U činiji sam umutila jaje, dodala tikvice, sve mlo posolila i ubacila jednu i po kašiku brašna. Dobro pomešala i kašikom vadila smesu. U tiganju sam zagrejala malo ulja od komine masline. Pržilo se po minut sa svake strane.

Przenice od tikvica i dimljeni losos 2 s

Izvadila sam “prženice” na tanjir i na svaku stavila malo dimljenog lososa i mirođiju. Doručak je bio gotov za dva minuta, a imala sam osećaj da jedem u hotelu sa 7 zvezdica.

Dobar početak dana!!!!



4 komentara

Ostavite komentar