Kuva i piše: Ana Ćubela Recept: Proleće. Sastav: Zelena salata, sremuš, čeri paradajz, masline, balzamiko, semenke golice (blago propržene) i maslinovo ulje. Za restrikciju: Nije. Uživajte! 😉 Podelite:EmailFacebookTwitterPinterestLinkedInPrintMoreRedditTumblrPocket Posno/Vege Večera Ana ĆubelaBalzamikoČeri paradajzDijetaGolicaHronoHrono ishranaHrono kuhinjaMaslineMaslinovo uljeMršavljenjeParadajzReceptReceptiSalataSemenkeSremušZelena salata Ana Ćubela Website Pitice sa prazilukom i čičokom 06/01/2020 / Doručak, Gosti kuvari, Posno/Vege Posne i slasne Podelite:EmailFacebookTwitterPinterestLinkedInPrintMoreRedditTumblrPocket Plavi patlidžan sa paradajzom i bademima 14/04/2015 / Posno/Vege, Ručak Kuva i piše: Ana Ćubela Ne mogu da jedem meso svaki … Podelite:EmailFacebookTwitterPinterestLinkedInPrintMoreRedditTumblrPocket
Pitice sa prazilukom i čičokom 06/01/2020 / Doručak, Gosti kuvari, Posno/Vege Posne i slasne Podelite:EmailFacebookTwitterPinterestLinkedInPrintMoreRedditTumblrPocket
Plavi patlidžan sa paradajzom i bademima 14/04/2015 / Posno/Vege, Ručak Kuva i piše: Ana Ćubela Ne mogu da jedem meso svaki … Podelite:EmailFacebookTwitterPinterestLinkedInPrintMoreRedditTumblrPocket