Projara uopšte nije ispala loša iako sam ja napravila glupost o kakvoj ne bih ni sanjala
Kuva i piše:
Ivana Milić
Rešila sam i ja da pošaljem jedan posni recept.
U pitanju je fantastična i zdrava pašteta sa tunom i avokadom, a potrebno je pet minuta da se spremi.
- 1 konzerva tune bez ulja ( ili sa maslinovim uljem)
1 manji paradajz
1/2 avokada
1/2 zelene paprike
So
Biber ( stavila sam dosta bibera, volim kad je pasteta pikantnija, a mozete ubaciti i malo ljute paprike ili cilija)
Kasika maslinovog ulja
Malo limunovog soka
Nema nikakve posebne pripreme , samo se svi sastojci izblendiraju. Moram napomenuti da je na slici hleb po receptu Mirjane Đurđević ( hleb sa sušenim paradajzom i začinima, ovog puta u “goloj” varijanti , jer mi je nestalo paradajza ☺), a koji je fenomenalan u svakoj varijanti i redovno ga pravim.