POKLON! Da li želite Bosch-ov MaxoMixx?

19/10/2018

Najbolji prijatelj u kuhinji

Kuva i piše:
Ana Ćubela

 

 

 

 

hrono-kuhinja-kuvar-ana-cubela

 

 

Već sam rekla da ćemo ceo mesec slaviti rođendan bloga. Ali nam se u proslavi ovog puta pridružila i firma Bosch, koja je odlučila da nagradi one koji prate Hrono kuhinju.

Njihov MaxoMixx, od milja nazvan Boško, je moj najbolji prijatelj u kuhinji, a sada može biti i vaš. Imam svašta od aparata, ali njega najviše volim da koristim. I sa njim možete da napravite bezbroj kombinacija.

Motor, odnodno pokretač se nalazi u, nazovimo to – velikoj dršci koja se kači na sve njegove dodatke. Tu se nalazi velika činija sa dva noža, čeličnim i plastičnim, zavisi šta pravite. Za nju takođe postoji plastični deo u koji mogu da se stave različiti nožići za sekanje ili rendanje.

Ako pravite manju količinu nečega onda je tu manja činija sa nožem za seckanje ili blendiranje. Takođe, u paketu postoji mutilica, kap i plastična providna merica. Možete je koristiti za merenje ili mućenje. Naravno tu je i štapni mikser koji takođe možete da koristite u plastičnoj “čaši”, ali i u bilo kojoj drugoj posudi. Na primer, za pravljenje potaža direktno u šerpi.

Pogledajte šta sve može da uradi:

https://www.youtube.com/watch?v=oaDZBvY_pOQ

E sada…..kako da dobijete ovaj poklon?

Gledajte u nedelju (21. oktobar) Pidžama party, lajv video koji ide svake sedmice na fejsbuk strani Hrono kuhinja. Počinjemo u 10 sati ujutru, ja ću sa svojim gostima napraviti što više jela upravo sa MaxoMixx-om. A vaše je da gledate, komentarišete i posle lajva kačite svoje slike, što u pidžamama, što doručka. Za vreme lajv kuvanja ću postaviti nagradno pitanje. Biće lako, ne brinite. Svi koji odgovore tačno ulaze u “bubanj” i program će nasumično odabrati pobednika. Srećno svima!!!

KLIK NA LINK: POGLEDAJTE SVE PIDŽAMA ŽURKEOstavite komentar