Pidžama party: Imena dobitnika poklona!

12/03/2018

Knjige na dar

Kuva i piše:
Ana Ćubela

 

 

 

 

hrono-kuhinja-kuvar-ana-cubela

 

 

 

Pidžama party, koji se održava svake nedelje u 10 ujutru na strani “Hrono kuhinja”  , već je postao tradicija i ne verujem da ćemo ga prekidati. Osim ako ne budemo morali da preskočimo neku nedelju usled nekih zaista nepredviđenih okolnosti. I sada već na svakom virtuelnom okupljanju delimo neke poklone. Do sada smo delili knjige, gril tostere, začine…. Kako se koje nedelje zalomi. Pokloni nekada budu veći, nekada manji. Videćemo šta će biti sledeće nedelje.

Pogledajte pidžama party održan juče:

https://www.facebook.com/hronokuhinja/videos/1606916649377786/

Ovog puta smo delili dva puta po dve knjige. Jedna knjiga je moja, u pitanju je “Posna hrono kuhinja”, koja se prodaje na trafikama pod nazivom “Moj kisok” ili se poručuje preko ovog bloga.

Poručite knjigu “Posna hrono kuhinja”: Ideje za post, za vegeterijance, za one koji uz meso žele i nove ukuse

 

Druga knjiga je “Beograđanke znaju”, autorke Branke Kovačević i govori o tome kako da postanete ikona stila.

I, dobitnici ovih poklona su Rada Vulević Boričić i Zvezdana Boss. Pobednici su potpuno nasumično odabrani. A kako znam da Zvezdana već ima moj posan kuvar, ovaj može nekome da pokloni. Knjige su često najbolji pokloni, bez obzira na povod.

Dobitnice: Rada Vulević Boričić i Zvezdana Boss

Čestitam devojkama, a pozivam sve ostale da nam se nedeljom pridruže u što većem broju. Slikajte doručak, slikajte sebe u pidžami, bade . mantilu, trenerci, spavaćici, s viklerima, maramama…. Šta god vam padne na pamet. Poenta je da se družimo, doručkujemo i dobro zabavljamo. Uveselimo sebi nedeljna jutra.

Da li želite da dobijate notifikacije sa bloga “Hrono kuhinja”?

 

Za one koji još nisu bili na žurci da objasnim kako to funkcioniše – svake nedelje u 10 ujutru ja se uključujem LIVE videom iz moje kuhinje. Tu i tamo imam neke zanimljive goste. Za vreme trajanja LIVE-a vi možete da ostavljate komentare, pitate, međusobno pričate. Osoba koja snima video ih takođe nasumično čita meni. Ja na to odgovaram, pa imam osećaj kao da sa vama sedim u svojoj kuhinji.

Pidžama party je uvek na Fejsbuk strani “Hrono kuhinja”. I da ne biste lomili glavu kako da ga pratite možda je najbolje da odete na odeljak Videos. Mada se svi video snimci vide i na naslovnoj, a LIVE uvek bude prvi. I na njemu imate malu crvenu ikonicu na kojoj piše Live. Kliknete na video i tu ste, na virtuelnom doručku.

Pogledajte dosadašnje pidžama žurke:

Pidžama party Vol 11 powered by Beko (Slanina tost i gost iznenađenja)

Pidžama party Vol 10 (Žurka iznenađenja)

Pidžama party Vol 9 (Gibanicom protiv mamurluka)

Pidžama party Vol 8 (Žurka u belom)

Pidžama party Vol 7 (Veseli doručak za drugare, PJ all day)

Pidžama party Vol 6 (Miki Maus palačinke)

Pidžama party Vol 5 (Španska žurka)

Pidžama party Vol 4 (Novogodišnji vašar, crveno da sluti na radost)

Pidžama party Vol 3 (Sportski šik uz posne zalogaje)

Pidžama parti Vol 2 (Pasta, svila i kadifa)

Pidžama party Vol 1 (Galete i karo)Ostavite komentar