Pašteta od plavog patlidžana

05/01/2015

Kuva i piše:

Irina Ljubić

Irina200

 

 

 

 

hrono-kuhinja-kuvar-ana-cubela

 

Kada punim plavi patlidžan, obično njegovo meso ostavim za nešto drugo. Ovog puta sam ga iskoristila za paštetu.

Namaz od plavog patlidzana1 SAJT

Kockicama od patllidžanovog mesa,  koje se stavili u secko, dodajte kapare, bademe, beli luk u granulama, kumin, pavlaku i napravite namaz za doručak.
Uvek možete da eksperimentišete sa začinima, formama i bojama, zato je kuvanje druga reč za umetnost.
Namaz od plavog patlidzana2 SAJT
Prijatno!



8 komentara

  1. Sve mi je jasno vezano za ishranu i na tome hvala, ali postoji par nedoumica koje ne mogu da rešim. Živim na moru, dostupni su mi svi morski plodovi, a o njima se generalno malo piše. Trenutno sam na rezimu restrikcije i volela bih da znam šta je sa lignjama, gamborima,hobotnicama, skoljkama… kapiram da bi to trebalo da je dozvoljeno, ako ne za veceru onda za rucak? Hvala 🐙🦑🦐🦀

Ostavite komentar