Kuva i piše: Tatjana Kostić Volim dobar dorucak. Volim …
Kuva i piše:
Ana Ćubela
Već sam pisala da povremeno sebi zakomplikujem život tako što zakažem neki sastanak u 8 ujutru. Jer ne mogu drugačije. E tada skratim šetnju psima i pre doručka odem da odradim šta god da sam zakazala. Uglavnom psujem sebe na putu do tamo. Povremeno bih morala da nastavim pravo na posao pa bih tamo doručkovala. Ili bih se vratila kući.
I onda uglavnom jedem kupljene stvari. Pekara “Hleb i kifle” u Beogradu ima na svakom ćošku i jedini su koji su do sada ispratili ono što mi volimo da jedemo. Plan je bio da uzmem proje, ali sam našla nešto drugo – sada su izbacili i hrono sendviče.
Pazarila sam sendvič sa pršutom i paradajzom i kiselo mleko. I bila sam skeptična da li će me držati do ručka jer deluje malo.
Ali je jako zasitan, valjda zbog hleba, tako da sam izdržala do 14:30. Kako su mi u pekari rekli, smesa je ista kao za onaj beskvasni koji prodaju.
Pa, ako ste u pokretu ujutru i ne znate pta biste, eto izbora. Kompletan doručak na izvolte.
Prijatno!