Musaka od povrća sa jajima i pavlakom

05/01/2015

Kuva i piše:

Ana Ćubela

Ana profil

 

 

 

 

hrono-kuhinja-kuvar-ana-cubela

 

Odmaram od mesa. Slava i tone pečenja su bili presudni. Pa u skladu sa tim, danas jedna šarena i lagana, barem meni, kombinacija – musaka od karfiola, brokolija i bundeve.

Ako niste u restrikciji, odnosnio fazi mršavljenja, za ručak umesto mesa ponekad možete jaja.

Karfiol i brokoli sam istnila, bundevu iseckala i sve to malo obarila u slanoj vodi. Gledala sam da ne prekuvam povrće, jer je trebalo da se malo krčka i u rerni.

Umutila sam 4 jaja, dodala pavlaku za kuvanje, a od začina: so, biber, kari.

Nalila sam povrće i stavila u zagrejanu rernu. Pekla sam pola sata na 220 stepeni.

Prijatno!

Musaka od povrca2 SAJT



Ostavite komentar