Moja mala transformacija

08/07/2015

 

Bila sam debela jednom periodu svog života. Uvek sam mislila da sam imala 15 kilograma viška. Tek sam kasnije shvatila da moja vaga od profi vage odudara za 3 do 4 kilograma. Pa sam možda nagurala i skoro dvadeset više. Iz tog perioda nemam mnogo slika, što je i logično. Nisam volela da gledam sebe takvu.

Pre nego št sam počela sa hrono uspela da sam da skinem dobar deo, ali su kilogrami varirali. A ja sam bila stalno otečena.

 

Transformacija 1

hrono-kuhinja-kuvar-ana-cubela

Ova gore slika je iz aprial 2014, tačno mesec dana pred početak HI. Tad sam imala 61, možda 62kg. Već sam bila smršala. Ali sam bila užasno otečena.

Ovo dole je sredina juna, tačno mesec dana posle početka, izgubila sam možda samo kilogram, ali mislim da nije bilo ni toliko, ali se vidi razlika, najviše u licu, koje splaslo za dva broja.

Transformacija 2

Ovo je već kraj jula i izlazak iz restrikcije posle 2, 5 meseca. Tu sam već skinula ukupno 4, 5 kg.

Transformacija 3

I avgust mesec, tri meseca na hrono ishrani. I možete da me poljubite tamo gde sunce ne sija. Mislim, oni koji se ne slažu 🙂 .

Transformacija 4

A ovo je jedina slika iz mog “debelog života” na kojoj se vidim cela. Mada sam i tu dosta pokrivena. Morala sam da se slikam zbog posla, pa sam nekako pristala:

Ja debela 1 s7 komentara

  1. Koliko je ovo dobro!!!!
    Evo, ja varala jedno tri nedelje, kao nešto polu-hrono, ali ne valja!! Jednostavno ne valja. Već tri dana sam disciplinovana i opet mi je fantastično (sve). A posle ovog motivišućeg posta bilo bi me sramota da ne nastavim. Hvala, Ana, još jednom! 🙂

  2. Ja sam smršao 12 kilograma za 3 nedelje bez ikakvog problema i bez “hrono” gluposti, već po savetima nutricioniste: Poljubite i vi mene tamo gde sunce sija, to vam je bolje nego da verujete u laži raznih šarlatana..

  3. za 6 meseci izgubio sam 16kg na hrono ishrani,na odmoru sam se opustio i vratio 3kg za mesec dana. opet sam na hrono ali ne gubim kg. zasto? pozdrav

    1. Svaki organizam je različit, to će sigurno krenuti dole. Možda sada malo teže, ne znam koliko ste se opustili i šta ste sve i koliko jeli i pili.

Ostavite komentar