Ljut namaz sa renom

19/03/2015

Pavlaka sa renom i vlascem-s

Kuva i piše:

Ana Ćubela

Ana profil

 

 

 

hrono-kuhinja-kuvar-ana-cubela

 

Verovatno ste do sada primetili da volim jednostavne stvari, ali sa jakim ukusom. Pa sam tako pohitala juče u radnju da kupim svež ren, jer sam na umu imala dva odlična namaza.

Ali se moj poduhvat izjalovio jer je ren bio toliko tvrd i suv da ga nije bilo moguće rendati. Pa sam ga zamenila sa renom iz teglice. Nije isto, ali može da posluži.

Uzela sam jednu pavlaku i presula je u činiju, a zatim dodala 3 kašičice rena. Ako koristite domaći, a toplo preporučujem jer je ukus potpuno drugačiji, odredite količinu prema renu, jer ume da bude jako ljut. Onda sam dodala sok od četvrt limuna i sve promešala. Aranžirala sam sa malo vlašca, jer mi je bilo žao da ga sečem sada kada je tek počeo da raste.

Valasac-s

Ništa jednostavnije od ovoga, a odlično za razbuđivanje ujutru.

Prijatno!



2 komentara

Ostavite komentar