Kuvar na poklon

17/12/2018

Neka od jela iz kuvara “Posna hrono kuhinja”

Kuva i piše:
Ana Ćubela

 

 

 

 

hrono-kuhinja-kuvar-ana-cubela

 

 

A sada jedna lepa vest za sve one koji vole zanimljive recepte, žele da se zdravije hrane bez obzira da li su na hrono ili ne. A posebno za one koji poste ili su vegetarijanci.

“Ribella” je odlučila da obraduje svoje kupce i otkupila određeni broj kuvara “Posna hrono kuhinja”. Pa će tako svako ko kupi “Ribella” humus u vrednosti od 299,99 dinara ili više, u Idea radnjama na poklon dobiti ovu knjigu. I akcija kreće danas i trajaće do se svi kuvari ne podele. A znamo da nam je humus veran prijatelj kako za vreme posta, tako i van njega. A ako već imate ovu knjigu, možete da je poklonite dalje. Posebno sad za Svetog Nikolu biće lep poklon domaćinu.

image description

I da vas podsetim, u njoj se nalazi 96 recepata, od doručka, do večere, sve sa odeljkom i za slatkiše. I najveći broj recepata može da se spremi i na vodi, za one koji prate stroga pravila posta. I ya one koji su na hrono, tačno piše šta se i kako jede čak i ako su u restrikciji. I znam mnoge koji su, prateći ta pravila, nastavili da mršave iako na stolu nije bilo mesa, već nekig drugih namirnica.

Takođe, i svi oni koji nisu na hrono, ovde mogu da pronađu pregršt ideja. Kao i oni koji ne poste, jer skoro svi recepti, mogu da idu i uz neki protein. Odnosno meso. Nešto i u restrikciji, nešto van restrikcije.

Neka od jela spremljena za kuvar “Posna hrono kuhinja”Ostavite komentar