Kuva i piše: Ana Ćubela Odmaram od praška za pecivo. …
Kuva i piše:
Ana Ćubela
Kad god vam ostane neka sitnica od večere ili ručka, može biti iskorišćena, odnosno reciklirana za neki drugi obrok. Recimo doručak.
Koliko puta vam se desilo da iseckate luk i kada počnete da stavljate u jelo, shvatite da ga je previše i da ćete poremetiti ukus ukoliko stavite sve u jelo?
Ne morate da bacate, stavite u kutijicu, pa u frižider. I ubacite u neki namaz, tako će vam jutro biti zanimljivije.
Još namaza:
Namaz sa sremušem i peršunom
Pileća pašteta sa žumancima
Tapenada
Leblebije i feta na hlebu
Musaka na hlebu
Namaz od kozjeg sira i badema
Brza pašteta od tunjevine
Ovog puta sam mešala pavlaku, crveni luk, malo crnih maslina koje su zakođe zaostale u frižideru. Od začina malo morske soli i bibera. Isto ovo možete da napravite i ako vam ostane malo sira, pa čak i kiselog mleka. I slaže se uz sve, uz bilo koje suhomesnato ukoliko želite da ga dodate.
Prijatno!
Obožavam ove fore.