Kajgana iz rerne

12/10/2014

Ove posude od kiselog mleka su neverovatno zgodne za rernu. Svaka čast onome ko ih je ubacio u supermarkete!

Kajgana iz rerne2 SAJT

Ovo je klasična kajgana sa peršunom i sirom (opet ponavljam, sir i jaja samo posle restrikcije). Posudu sam namazala puterom, ubacila umućena jaja sa peršunom, dodala dve kašike sira odozgo i ubacila u vrelu rernu.

Da sam sir umutila sve sa jajima, kajgana bi bilo kompaktina, ali meni se ovako dopada kada mogu lepo da osetim sir dok jedem.

Brzo, ukusno, zasitno. Prijatno!

hrono-kuhinja-kuvar-ana-cubela


4 komentara

  1. Hehhhhh obožavam kiselo mleko koje stavljaju u te posude,sad kad videh ovo imaju svrhu i ove veće, do sad sam u manje skupljala kajmak sa mleka dva tri dana i tako pravila svoj kajmak 🙂 kaaaao retro ”domaćica”

    1. Ma odlične su, ja imam čitavu koleciju. I one baš male i one najveće. Svašta nešto pečem u njima. Jedino vodiš računa da ih ne staviš u pregrejanu rernu

  2. eeeeee vidiš ni to ne bih znala. Od tebe sam naučila i da silikonski kalupi ne trpe najviše temperature u rerni,srećom dok nisam počela da ”hronujem” rerna mi je služila za NEMA-SE-KUPI-ŠPORET-BEZ-RERNE…pa nisam do sad napravila NAMAZ od silikona… OK ok napredujem…napredujem 😀

Ostavite komentar