Hrono sendvič s piletinom. I doručak s pogledom

19/05/2016

 

Kuva i piše:
Ana Ćubela

Ana profil

 

 

 

hrono-kuhinja-kuvar-ana-cubela

 

Jutros sam igrom slučaja morala da prepešačim sigurno više od pet kilometara. Ne žalim se mnogo, ionako je krajnje vreme da počnem da vežbam. Ali sam uvela nov ritual – kad god moram rano da ustanem da šetam pse i završavam polove pre doručka, obavezno svratim na pijacu. Nebitno da li ću kupiti povrće ili samo cveće.

A danas sam uradila još jednu pametnu stvar – doručkovala sam u parku.

Sendvic sa piletinom 1 s

I bilo mi je toliko dobro da ne mogu da vam opišem. Svi kukamo kako živimo u betonu i kako nam fali malo prirode, a retko ko se seti da pođe 15 minuta ranije na posao i da doručkuje u zelenilu. Ili da izađe s posla na 15 minuta pa da ruča u nekom obližnjem parku.

Na pijacima sam pazarila cveće i pečurke, a u “Hleb i kifle” nov hrono sendvič.

Sendvic sa piletinom 2s

Do sada sam probala samo onaj s pršutom. jeste bio fenomenalan ali i malko skuplji. Ovaj je bio sa piletinom. I mladim sirom.

Sendvic sa piletinom 3 s

Ali nisam pitala za ceo sastav, pa sam u pekari kupila i kiselo mleko. Vi, koji ste u strogoj restrikciji, prekočite ovu kombinaciju da ne biste mešali dva mlečna proizvoda. Ali kad sam već kupila, šteta da se baci. Pa nek ide život 😉 .

Sendvic sa piletinom 4 s

I mora da vam kažem da gledanje u travu zaista odmara, probajte ponekad da jedete napolju.

Sendvic sa piletinom 5 s4 komentara

  1. Bravo Ana!
    Ja svakoga dana moram da doruckujem u parku,kako bih ispostovala dorucak do 10h (radno vreme mi je do 9:30)!I mogu ti reci da uzivam…odmaram pogled na zelenilu,cvecu,fontani,zecevima…divota 😉

    1. Mene je lepo držalo do ručka. Doduše ja sam ovo jela sa kiselim mlekom, a u restrikciji ne valja mešati dva mlečna.

Ostavite komentar