Hrono pizza

24/09/2014

Ko kaže da ne može zdrava pizza?!

Hrono pizza2 SAJT

Kod pizze je testo bitno skoro kao i ono što ide na pizzu. ja volim kada je tanko i hrskavo.

Ovo je bio prvi put da pravim hrono varijantu i nisam imala vremena za ekperimetisanje pa sam iskoristila testo za tortilje, jer se pokazalo jako svestrano. U zavisnosti sa čim ga spremate i kako se termički obrađuje, može da se iskoristi baš za svašta.

Pogledajte kako se pravi testo.

hrono-kuhinja-kuvar-ana-cubela

Hrono pizza1SAJT

Preko testa stavite paradajz sos. Uzmete kupovni i u njega dodate zaline po želji i,  ako je leto, obavezno svež iseckan bosiljak. Soso je lepši ako se ukrčka pre upotrebe, ali ako nemate vremena možete i bez toga.

Preko ređate šta volite, šunku ili pršutu ili slaninu.

Ja sam ovog puta stavila pečenicu, kolutove srvenog luka, masline i, naravno mocarelu.

Prijatno!



11 komentara

  1. Da li postoji neki kupovni paradajz sos a da je dozvoljen? Koliko sam upućena, svaki sadrži šećer.

    1. Čitajte deklaracije, nema svaki dodatog šećera. Konkretno nemaju Premia, Cirio i Gurman. To je ono što ja znam

  2. Ova pizza je nesto najbolje! 🙂 Spremala sam je jednom pre par nedelja i za sutra ide opet 😀 Jedva sam cekala da prodje neko vreme pa da je pravim ponovo :))) Super je i kad se podgreje u mikrotalasnoj, uopste se ne skameni testo nego, cini mi se, jos malo omeksa.

  3. Mora da probam. Izgleda stvarno odlično, stvarno se osećam mnogo zdravije od kad se hranim ovim režimom, a Ana ima odlične recepte

Ostavite komentar