“Hrono kuhinja” na listi TOP 5O sajtova u Srbiji

05/02/2016
Kuva i piše:
Ana Ćubela

Ana profil

 

 

 

 

hrono-kuhinja-kuvar-ana-cubela

Kao i poslednjih 19 godina, časopis “PC Press” je i ove godine izabrao 50 najboljih sajtova u Srbiji. A na moje veliko iznenađenje, na spisku izuzetnih u 2015. godini našao se i moj blog. Koliko god da sam truda uložila u njega, nisam očekivala da ću za tako kratko vreme dobiti bilo kakvu nagradu ili priznanje. Tek smo nedavno proslavili svoj prvi rođendan.

Sajtovi su bili podeljeni u sedam kategorija, a “Hrono kuhinja” se našla među pet najboljih u kategoriji blog zajedno sa:

amitzdulniker.com

celuloidnamrznja.com

pedja.supurovic.net

utiscisaputovanja.com

Prvo mesto je zauzeo Amitz Dulniker, čestitke Milanu Kamponeskom.

Top 50 sajtova u Srbiji 1 s

A u opisu priznanja blogu je stajalo:

“Kakva bi to lista najboljih blogova bila da ne postoji bar jedan blog o zdravoj ishrani. Ove godine, naš izbor je pao na blog hronokuhinja.rs koji se od sličnih izdvojio autentičnim izrazom autorke Ane Ćubele. Ana Ćubela je dugi niz godina u medijima, ali je, kako kaže, oduvek volela da kuva. Tako je i postala Hrono Kuvarica, čiji je blog pokrenuo svojevrsnu revoluciju u kulinarstvu”.

Nagrade su podeljene juče u Skupštini grada.

Hvala svima i idemo dalje!

 

 6 komentara

  1. Ana, sve čestitke za tvoj rad i uspeh koji si postigla baveći se hrono ishranom. Verno te pratim i sve pohvale imaš i od mene.

  2. Cestitam na tom uspehu!

    A i knjigu sam uspela konacno da kupim, na mojoj pise da je trece izdanje!

    Zelim ti jos nagrada, priznanja i jos najmanje po jednu knjigu za dorucak, rucak i veceru i to po deset izdanja ! I naravno ne bi bilo lose da sve to prati puno para 🙂

  3. Cestitam!!! Supruga me nagovorila na HRONO ishranu i pratimo vas rad sa zadovoljstvom. Ja sam “skinuo” 9 kg, za mesec dana, a ona se posle porodjaja vratila na svoju kilazu. Planiramo da nastsvimo takvu vrstu ishrane i posle restrikcije, a cak smo poceli (posto ja radim u pekari), malo i da u nasem malom gradu promovisemo i prodajemo Hrono hleb i jos neke proizvode, za sada bar poznanicima….Otvorili smo i stranicu na Facebook-u “HRONO KUTAK Sabac” Sve u svemu, opet svaka Vam cast na Vasem trudu i radu!

Ostavite komentar