Ekskluzivni pokloni sutra na Pidžama žurci!

02/06/2018

Balzamiko krema s limunom i tartufima

Kuva i piše:
Ana Ćubela

 

 

 

 

hrono-kuhinja-kuvar-ana-cubela

 

 

Naše nedeljno okupljanje u pidžamama je definitivno postalo tradicija i potrudiću se da se nastavi i tokom celog leta, gde god bila. Sutra smo i dalje u Beogradu, u mojoj kuhinji, spremaćemo nešto zanimljivo i podeliti poprilično ekskluzivan poklon nekome od učesnika.

Vi treba da budete na fejsbuk strani Hrono kuhinja u 10 ujutru, gledate LIVE video, komentarišete, pitate, posle videa kačite svoje obroke ili pidžame ili jedno i drugo. I onaj ko bude imao najzanimljiviji obrok u stilu italijanske kuhinje će dobiti poklon. Zašto italijanske? Pa zato što je poklon balzamiko krema, i to ne jedna već dve.

Prva kreme je sa limunom i idealna je uz aperitive, sirovo povrće, salate, belo meso, sir. Mada možete i da je kombinujete sa čim želite.

Poručite knjigu “Posna hrono kuhinja”: Ideje za post, za vegeterijance, za one koji uz meso žele i nove ukuse

 

Druga krema je sa tartufima i preporučuje se idealan za teleće, goveđe i svinjsko pečeno meso, picu, sir…..

Ove kreme nije lako pronaći i trenutno ih u našoj zemlji prodaje firma Sir&Će, ali uglavnom po porudžbini. I možete ih kontaktirati preko sajta www.sir-ce.rs

I, ukoliko ste u retrikciji, igrajte se sa nama jer nećete večno biti u njoj, a balzamiko krema može da stoji i sačeka da je upotrebite uz neki slastan obrok.

I ja ću sutra spremati nešto što potiče iz italijanske kuhinje. I što možete da se jede u restrikciji ili van nje.

Pogledajte kako je izgledao prošli Pidžama party:

https://www.facebook.com/hronokuhinja/videos/1684710278265089/

KLIK NA LINK: Pogledajte sve Pidžama žurkeOstavite komentar