Kuva i piše: Ana Ćubela Ovo je stvarno brz recept i lepinja …
Kuva i piše:
Ana Ćubela
Jutros sam se prisetila vremena kada sam radila od sedam ujutru i morala sam na posao da nosim doručak i ručak. Svako veče bih spremala kutijice. Danas nisam nosila oba obroka ali sam doručak morala da pojedema za tastaturom. A kako sinoć nisam stigla ništa da napravim, bilo je “snađi se u kuhinji za nekoliko minuta”.
Na malo masti sam propržila šunku koja mi je ostala od pre neki dan. U činiji sam umutila tri jaja, dodala malo mosrek soli, origano i tri kašike mekinja. Sve sam izručila u zagrejan tiganj u kome je bila šunka. Smanjila sam tempertaturu i čekala da se uhvati korica sa donje strane. Onda sam okrenula “palačinku”. Kada je bila gotova prebacila sam je u plastičnu posudu, dodala masline, ajvar i malo sira. Ja mešam mlečne proizvode sa jajima, ako ste na početku hrono ishrane vi to nemojte.
Spakovala i trk na posao.
apsolutno nije za preporuku… dobra ideja… samo sunku i ostale suhomesnate preradjevine NIKAKO ne prziti!!! Moze isto sve samo npr.mozarella ili parce piletine umesto sunke…
poz