Dobro jutro! Evo zašto je dobro imati partnera u ishrani

26/04/2015

Dobro jutro 2-s

Kuva i piše:

Ana Ćubela

Ana profil

 

 

 

hrono-kuhinja-kuvar-ana-cubela

 

Evo zašto je dobro imati partnera u ishrani. I to ne samo nekog ko je odlučio da proba nešto novo, već se zaljubio u hrono hlebove i ostale đakonije koje pravimo. Možda se nekome ne bi dopalo da dobije poruku u 7:30 u nedelju ujutru, ali ako ustajete rano kao ja, onda je ovo najlepši SMS koji može da stigne 🙂 .

Poruka je naravno od moje tetke. Zna da se budim u to vreme da šetam pse i htela je da me obavesti da će me doručak čekati. Ima li šta bolje?

A pošto sam ovih dana u minus fazi, zahvaljujući najviše proleću i alergijama, odlučila sam da se ponovo vratim u restriktivni period. Možda ne baš potpuno, ali mislim da će mom organizmu prijati jednostavnija hrana.

Ovog jutra isti doručak kao i pre skoro godinu dana kada sam počinjala sa hrono ishranom: Nanin hleb, puter sa mirođijom i pečenica.

Dobro jutro 1-s

Naravno da nisam pojela samo ovo što se vidi u tanjiru, bila su barem tri parčeta hleba. Doručak bi uvek trebalo da bude dobar i jak.

Pošto nemam potrebu za skidanjem kilograma, mada se ne bi bunila da odu još dva, neću biti potpuno u restriktivnom periodu. Gledaću da mi doručak, ručak i večera budu što jednostavniji, bez prevelikog mešanja, ali ću zato gledati da barem svaki drugi dan imam zdravu užinu – neku voćku. Jako mi fali energije ovih dana.

 1 komentar

Ostavite komentar