Da li želite poklon?

31/10/2018

Kuva i piše:
Ana Ćubela

hrono-kuhinja-kuvar-ana-cubela

 

 

 

 

 

Kao što sam već najavila, povodom rođendana bloga Hrono kuhinja, kompanija Bosch je odlučila da se pridruži slavlju i da nekome od vas pokloni tri poklona.

Prvi je bio njihov MaxoMixx, od milošte nazvan Boško, a sada delimo nešto što, iskreno, najviše koristim u kuhinji. Ujutru da zagrejem vodu koju pijem s limunom, da skuvam čaj, nes kafu. Da ubrzam kuvanje tako što ću u hranu doliti već vrelu vodu. Opcija je milion.

U pitanju je njihov ketler, odnosno u narodu poznat kao kuvalo za vodu  ili električni bokal. Fensi je kao i sve ostalo Bosch-ovo i odlično izgleda na mom pultu i kao ukras iako ga rabim po ceo dan.

Možete po izboru da zagrejete vodu od 70 do 100 stepeni. I čak ima opciju da vodu održava toplom. Ukoliko vam više puta bude zatrebala zbog kuvanja. Ne morate da ga uključujete svako malo.

A sad kako da ga dobijete:

Prošli put smo poklon delili na Fejsbuku nakon nedeljnog Pidžama partija. A sada ćemo to uraditi na Instagramu, da se fanovi ove društvene mreže ne bi uvredili.

Sve što treba je da odete na moj profil na Instagramu, zapratite ga ako već niste , tagujete troje prijatelja ispod posta i pozovete ih da se igraju sa nama.

KLIK NA LINK DA POČNETE DA SE IGRATE: KETLER NA POKLON

 

Na kraju nagradne aktivacije, link će biti ubačen u program za nasumično biranje pobednika. Nema varanja, nema nameštanja, u pitanju je čista sreća.

Verujte mi, ovo kuvalo će vam biti dobar prijatelj u kuhinji. Ostao je još jedan poklon da se uskoro podeli, ali će do same igre ostati tajna šta je u pitanju.

Srećno svima!

Da li želite da dobijate notifikacije sa bloga “Hrono kuhinja”?

 Ostavite komentar