Da li ste za hrono izazov?

03/04/2019
Kuva i piše:
Ana Ćubela

 

 

 

 

hrono-kuhinja-kuvar-ana-cubela

 

 

Nema osobe koja se barem malo ne opusti preko zime. Uvek nosimo šire stvari, ne zagledamo se baš kao dive svaki dan ispred ogledala, ne odolimo ponekad nekom slatkom zalogaju tokom svih ludih praznika…. Naravno, ima i onih koji se mnogo opuste pa bude “kuku majko”.

Elem, pre neki dan smo imali anketu na Instagramu da li je vreme da se podsetimo pravila mršavljenja i većina odgovora je bila – DA!

Pa sam zato od dana, od srede, krenula sa njima. Jer je sreda dobar dan da se nešto započne. Ne samo što ono “od ponedeljka” skoro uvek bude izgovor, već zato što sam ja baš u sredu krenula sa hrono ishranom i nisam se pokajala do danas. Iako i ja, uvek priznajem, malko iskočim iz koloseka s vremena na vreme. Ali, ljudi smo, prašta nam se. Posebno ako to iskakanje nije baš za sramotu.

Za sve one kojima je lakše da prate na Instagramu, neka počnu danas, nekoliko stvari već postoji u Storiju. I tamo ću nastavljati svaki dan da stavljam stvari koje su su u poslednjih pet godina pokazale kao najbitnije. Što po mom ličnom iskustvu, što po iskustvu mnogih drugih. I glavno pravilo je oduvek bilo – NE KOMPLIKUJTE! Ni hranu, ni pravila. Što jednostavnije, to bolje.

Na kraju ću, naravno, sve kartice objavljene u Storiju sastaviti i na blogu, da se nađe, a povremeno ću ih objavljivati i na strani Hrono kuhinja, kao i u fejsbuk grupi Hrono recepti.

Haštagovi koji prate ovaj niz su: #hronoizazov , #hronokuhinja , #bezizgovora #fitdabudem #anacubela i naravno @hronokuvarica . Da nam bude lakše da se prepoznamo 😉 . Ja ću ih stavljati uz svoje postove, a to preporučujem i vama. Čak i ako ste najzadovoljniji svojom kilažom i izgledom, učestvujte, dajte drugima ideje.

I srećno! Bez obzira da li vam je ovo prvi put na hrono, ili ste dugo pa želite da se podsetite svojih početaka. Ili ste malo zastranili pa je pametno da se vratite na pravi put. Leto ide, ipak mi “hroneri” treba da vodimo trku kada je telo za plažu u pitanju 😉 .Ostavite komentar