8. i 9. dan restrikcije: Sve po redu, pa fijasko

03/05/2016

 

Kuva i piše:
Ana Ćubela

Ana profil

 

 

 

hrono-kuhinja-kuvar-ana-cubela

 

Nisam postovala dan za danom šta sam sve jela poslednje dve nedelje, ali jesam beležila pa ću pokušti da nadomestim izgubljeno vreme.

Elem, novi krug restrikcije sam počela posle skoro dve godine na hrono ishrani, jer sam se previše opustila u poslednje vreme i nabacila koji kilogram. Ništa strašno i previše, ali sam odlučila da okrenem novi list. Ali ovog puta nisam bila baš stroga, neke stvari sam radila štreberski, neke baš i ne.

8. dan restrikcije – opušteno

DORUČAK

Lepinje sa kuminom 2 s

Lepinje sa kuminom

Suvi vrat

Puter

Ljuta paprika

RUČAK

Rucak s prijateljima s

U poslednje vreme uglavnom ručam napolju, nisam više tako revnosna sa nošenjem kutijica, a i uglavnom u vreme ručka imam nešto zakazano spojim lepo i korisno.  A subotom uglavnom ručam sa prijateljima. Pa je tako bilo i ovaj put. I opet je pala čuvena cepkana prasetina.

A popilo se i koje crveno vince.

VEČERA

Oslić pržen/dinstan na malo maslinovog ulja. S obzirom na to da se nije dobro ocedio od vode, skroz se raspao u tiganju i nije bio vredan slikanja. Samo sam ga umuljala u zelenu salatu, malo posolila, dodala par maslina i sve zalila sa sokom od polovine limuna.

9. dan restrikcije – fijasko

Jutro je počelo standarno. Ustajanje, topla voda sa par kapi limuna, šetnja s psima. Spremanje doručka.  Onda je, posle doručka, sve pošlo naopako. Da li mi se pritisak srozao ili me je stigao umor ili je neki virus protrčao, ali mi nije bilo ni do hrane, a ni do ustajanja sa kauča. Nije mi padalo na pamet da računam kada sam jela, niti sam htela sebe da silim da jedem ako mi već nije do toga. Uglavnom, posle dobrog doručka sam srkala neku supicu sa malo pilećeg mesa. Šta god da je bilo, nestalo je već sledećeg dana, ali mi je bilo potrebno malo lenčarenja uz kašiku.

DORUČAK

Trouglici sa prazilukom 6 s

Trouglići od heljdinih kora punjeni prazilukom

RUČAK, UŽINA I VEČERA

Pileća supa, čaj od nane

I to je život…..

Prvi dan restrikcije

Drugi dan restrikcije

Treći dan restrikcije

Četvrti dan restrikcije

Peti dan restrikcije

Šesti dan restrikcije

Sedmi dan restrikcije

 

 

 

 Ostavite komentar