5. dan restrikcije

26/04/2016

 

Kuva i piše:
Ana Ćubela

Ana profil

 

 

 

hrono-kuhinja-kuvar-ana-cubela

 

Mislila sam da ću uspeti da spremam hranu, slika, pišem i postavljam dan za danom. Ali to nije bilo moguće. Pritisle obaveze i život. Gledaću da retroaktivno ubacim protekle dane, a onda da ubrzam ubacivanje tekstova, nekome će značiti kao ideja.

Peti dan restrikcije je takođe prošao ok. Nisam se merila i nemam nameru skoro ali mi prija što opet redovno jedem i što mi stomak više nije otečen.

DORUČAK

Dorucak 1 s

Mala pogača sa kimom

Humus

Suvi vrat

Paradajz

Pogledajte kako da napravite pogaču i humus.

RUČAK

Grilovane pecurke s

Grilovani šampinjoni

Zelena salata začinjena maslinovim uljem i limunovim sokom

VEČERA

Tuna salata s

Tuna salata

Ništa posebno. Stavila sam u činiju zelenu salatu, tunjevinu, masline i sve sam zalila sa malo maslinovog ulja i limunovog soka. Nije bilo čak ni lepo za slikanje 😉 .

 

 



4 komentara

  1. Dobar dana Ana, ja sam početnik u hrono ishrani. Ako može pomoć. Koja tunjevina se sme jesti, u salamuri, u svom soku, u ulju? I da li smeju sardine? U restrikciji.

    Unapred hvala

    1. Najbolje u salamuri, pa tek onda maslinovo. Biljno bi trebalo izbegavati osim ako baš nemate izbora ali je onda baš dobro ocedite. Sardina može.

Ostavite komentar