3. dan restrikcije: Manje vina, manje vina

20/04/2016

 

Kuva i piše:
Ana Ćubela

Ana profil

 

 

 

hrono-kuhinja-kuvar-ana-cubela

 

Vreme je da sastavim šta sam jela 3. dana restrikcije. Doručak je opet malo kasnio, ali ne mnogo. Ispoštovala sam sva tri obroka sa razmakom od 5 do 5,5 sati. Ujutru sam “prisilno” imala malo veću šetnju nego uobičajeno. Kuća – park s psima-kuća-pošta-pijaca – kuća. mislim da sam prešla barem pet kilometara pre doručka, ali računi su morali da se plate. a kada sam već vilela po ulici, svratila sam i do pijace. Ujutru sam, kao i svaki dan, po ustajanju popila veliku šolju tople vode sa nekoliko kapi limuna.

DORUČAK

Hleb s kozjim sirom 6 s

Hrono hleb

Mlad kozji sir

Domaći pesto od svežeg bosiljka i maslinovog ulja

Malo badema

Pogledajte kako da napravite pesto.

RUČAK

Cepkana s

Ručak je opet bio u “Lončetu” i jela sam čuvenu cepkanu prasetinu u hrono varijanti, odnosno sa velikom salatom začinjenom maslinovim uljem i limunovim sokom.

VEČERA

Za večeru sam spremila omlet o 4 belanca sa prazilukom. Bilo je jako ukusno, ali je tanjir bio tako ružan za oko da sam odlučila da večeru ne slikam 🙂 .

U toku dana sam popila oko litar vode, mogla sam i više. Ali sam zato posle ručka zasela i naručila vince. i umesto jedne čaše, malo je falilo da ispunim celu nedeljnu kvotu 😉 . Skoro pa ozbiljan prekršaj!

 2 komentara

  1. Treći mi je dan restrikcije negde se spominje da nesmemo ništa mlečno. Kakav puter spominjete? Ja bih ga mazala za doručak ne znam da li smem.Unpred hvala

Ostavite komentar