Pasta sa pečurkama

07/09/2017

Kuva i piše:
Ana Ćubela

 

 

 

hrono-kuhinja-kuvar-ana-cubela

 

Dobro je imati kesu sa integralnom pastom negde u kući. Daleko od očiju, sakrivenu u fioci. Nešto kao štek za crne dane. Onda kada te mrzi da napraviš bilo kakav hleb, pecivo, pitu….Kuva se brže nego regularna pasta i doručak je gotov za par minuta.

Ovog jutra sam je spremala sa pečurkama, potrebne su vam otprilike tri po osobi. Stavite pastu da se kuva, očistite pečurke i isecite na tanke listiće. Zagrejte malo maslinovog ulja u tiganju i prodinstajte ih. Biće gotove kad i pasta. Pomešajte ih, dodajte pavlaku, morsku so, šareni biber i iseckan peršun. Na samom kraju sa je prelila sa još malo maslinovog ulja. I to je to.

Prijatno!

A sad izveštaj od juče, makar deo, večeru nisam slikala, bio je oslić sa krastavcem.

Doručak

Ručak

Užina



2 komentara

Ostavite komentar