Hrono pizza

24/09/2014

Ko kaže da ne može zdrava pizza?!

Hrono pizza2 SAJT

Kod pizze je testo bitno skoro kao i ono što ide na pizzu. ja volim kada je tanko i hrskavo.

Ovo je bio prvi put da pravim hrono varijantu i nisam imala vremena za ekperimetisanje pa sam iskoristila testo za tortilje, jer se pokazalo jako svestrano. U zavisnosti sa čim ga spremate i kako se termički obrađuje, može da se iskoristi baš za svašta.

Pogledajte kako se pravi testo.

hrono-kuhinja-kuvar-ana-cubela

Hrono pizza1SAJT

Preko testa stavite paradajz sos. Uzmete kupovni i u njega dodate zaline po želji i,  ako je leto, obavezno svež iseckan bosiljak. Soso je lepši ako se ukrčka pre upotrebe, ali ako nemate vremena možete i bez toga.

Preko ređate šta volite, šunku ili pršutu ili slaninu.

Ja sam ovog puta stavila pečenicu, kolutove srvenog luka, masline i, naravno mocarelu.

Prijatno!



9 komentara

  1. Da li postoji neki kupovni paradajz sos a da je dozvoljen? Koliko sam upućena, svaki sadrži šećer.

    1. Čitajte deklaracije, nema svaki dodatog šećera. Konkretno nemaju Premia, Cirio i Gurman. To je ono što ja znam

  2. Ova pizza je nesto najbolje! 🙂 Spremala sam je jednom pre par nedelja i za sutra ide opet 😀 Jedva sam cekala da prodje neko vreme pa da je pravim ponovo :))) Super je i kad se podgreje u mikrotalasnoj, uopste se ne skameni testo nego, cini mi se, jos malo omeksa.

  3. Mora da probam. Izgleda stvarno odlično, stvarno se osećam mnogo zdravije od kad se hranim ovim režimom, a Ana ima odlične recepte

Ostavite komentar