Hrono kuhinja u “Prepoznavanju”

18/04/2015

Kuva i piše:

Ana Ćubela

Ana profil

 

 

 

 

hrono-kuhinja-kuvar-ana-cubela

Ovde nema kuvanja i recepta. Samo razgovor o hrono ishrani, zašto i kako.

Ima sigurno mesec dana kako me je kontaktirala Jelena Đokić koja ima emisiju na Youtube-u, a koja se zove “Prepoznavanje”. Želela je da uradimo intervju o hrono ishrani i mom blogu. Ali nismo mogle da se usaglasimo sa terminima sve do prošle nedelje.

Našle smo se u hotelu u centru grada i lepo se ispričale. Sada kada gledam snimak samo mi je žao što nisam malo više spavala tih dana, valjda ne bih imala podočnjake do ramena 😉 .

Pogledajte emisiju:



4 komentara

  1. Čestitam na prezentaciji. Drago mi je da u svemu tome prepozanajem kuhinju i načun konzumiranja koji mi sve više odgovara. Priznajem, a kao što ste i vi rekli,da je početak težak. Možda je to i najteži dio. Težak je i onaj dio održavanja takvoga načina. No malo po malo pa će sve doći na svoje mjesto.
    Vi ste meni tako dragi i simpatični da uopće ne morate brinuti za podočnjake. Ja ih čak nisam ni primijetio, a ako ih i ima malo, savršeno vam odgovaraju.

    Dr.Š.

Ostavite komentar