Ćuretina sa povrćem

11/06/2015

Curetina sa povrcem 1 s

Kuva i piše:
Ana Ćubela

Ana profil

 

 

 

hrono-kuhinja-kuvar-ana-cubela

 

Za ovo jelo vam je potrebno:

  • Ćureće belo meso (ja sam kupila 4 šnicle)
  • Maslinovo ulje
  • Čeri paradajz
  • Mladi crni luk
  • Beli luk
  • Sok od limuna
  • Morska so

Ćureće šnicle namažete uljem, pospete morskom solju (koristila sam krupnu so), stavite u kesu (ili onaj masan papir u kojem se pakuje meso) i dobro ih izlupate tučkom. Zatim isečete trake i stavite u zagrejan tigan. Kada meso bude gotovo, dodate još malo ulja i ubacite krupno sečeno povrće. Ne mora da se skuva, već samo da malo omekša. Pred kraj nalijete limunov sok i servirate dok je sve još toplo.

Prijatno!



Ostavite komentar